Tisztelt Kolléga!

 

Március 15-ig kedvezményes előregisztráció: Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban Szeged 2022

 

A Magyar Fogorvosok Egyesületének elnökeként örömmel hívom fel figyelmét az MFE tudományos továbbképző konferenciájára, mely 2022. május 5-7 között Szegeden a város szívében található Egyetemi Tanulmányi és Információs Központban kerül megrendezésre.

 

Örömmel jelentjük be, hogy Prof. Ihsane Ben Yahya, az FDI ( Fogászati Világ-Egyesület) Elnökasszonya is elfogadta meghívásunkat és megnyitó beszédével köszönti majd konferenciánk résztvevőit.

 

Ezen kívül a május 5-i csütörtöki délutánon Professor Scott Ganz tart hands-on kurzust a digitális módszerek alkalmazásáról.

 

Konferenciánk egyedülálló lehetőséget és fórumot teremt a tudományos diszkusszióra és tapasztalatcserére, a nemzetközi paletta rangos és elismert előadóinak részvételével. E tudományos szimpóziumot világszínvonalú előadóink okán már most kiemelt érdeklődés övezi, ezért is bátorítom Önt és Intézetének munkatársait a regisztrációra, hogy részesei lehessenek az év egyik legrangosabb hazai fogorvos-tudományi eszmecseréjének.

A konferencia regisztrációja megnyílt március 15-e előtt kedvezményes, az alábbi linken elérhető: http://symposiumszeged.com/hu/jelentkezesi_lap. Jelentős kedvezményt tudhatnak magukénak a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai.

 

Előre is nagyon köszönjük, hogy a levéllel érkező szóróanyag egységén belül történő továbbításával segítségünkre lesz.

 

További részleteket, valamint a regisztrációval kapcsolatos információkat a Konferencia honlapján (http://www.symposiumszeged.com/), valamint Facebook oldalán  https://www.facebook.com/SymposiumSzeged talál.

 

Ha a regisztrációval kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, a Konferencia szervező irodájának munkatársai az alábbi elérhetőségen állnak rendelkezésére: registration@symposiumszeged.com.

 

Szeretettel hívom és várom, hogy legyen részese rendezvényünknek.

 

 

Prof. Dr. Nagy Katalin

MFE elnök

a konferencia elnöke
Symposium Szeged