Tisztelt Kolléga!

A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2023. május 4-6. között immáron 16. alkalommal rendezi meg tudományos továbbképző konferenciáját, amelynek helyszíne a Szeged szívében található József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Ady tér 10.).

Május 4-én (csütörtök) délután Prof. Dr. Tiziano Testori tart hands-on kurzust Lateral Sinus Elevation témában. 

A konferencia egyedülálló lehetőséget és fórumot teremt a tudományos diszkusszióra és tapasztalatcserére, a nemzetközi paletta rangos és elismert előadóinak részvételével. E tudományos szimpóziumot világszínvonalú előadói okán már most kiemelt érdeklődés övezi, ezért is bátorítják a konferencia szervezői az érdeklődőket, hogy részesei legyenek az év egyik legrangosabb hazai fogorvos-tudományi eszmecseréjének. 

A konferencia regisztrációja megnyílt: március 15. előtt kedvezményes, az alábbi linken elérhető: Regisztráció – Symposium Szeged 2023. Jelentős kedvezményt tudhatnak magukénak a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai.

További részleteket, valamint a regisztrációval kapcsolatos információkat a Konferencia honlapján (http://www.symposiumszeged.com/), valamint Facebook oldalán https://www.facebook.com/SymposiumSzeged talál.

 

Ha a regisztrációval kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel, a Konferencia szervező irodájának munkatársai állnak rendelkezésére a symposiumszeged@mfe-hda.hu email címen.

 

A Magyar Fogorvosok Egyesülete nagy szeretettel várja az érdeklődőket, hogy legyenek részesei a rendezvénynek.
Symposium Szeged